Uw professionele vers fruitleverancier

Voor de levering van vers fruit in grote hoeveelheden bent u bij fruitleverancier Erex International aan het juiste adres. Wij leveren allerlei soorten vers fruit vanuit Barendrecht aan de vers fruithandelaar in heel Nederland én Europa. Onze levering verloopt snel en efficiënt en u kunt bij ons rekenen op mooi, grondig gecontroleerd fruit. Wij zijn daarmee dé vers fruitleverancier in heel Nederland en Europa.

Professionaliteit door ervaring

De vers fruitleverancier levert dagelijks grote hoeveelheden vers fruit aan allerlei tussenpersonen. Deze verkopen het fruit vervolgens door aan bijvoorbeeld supermarkten en scholen. Wij beschikken over 22 jaar ervaring in de sector en hebben daarmee in de regio Barendrecht een goede naam verkregen. Wij onderscheiden ons door onze omgang met klanten. Wij stellen ons hierin betrouwbaar en berekenbaar op en verbinden ons graag voor langere tijd aan uw organisatie. Op die manier kunt u rekenen op een continue levering van het beste fruit.

U kunt bij ons als vers fruitimporteur terecht voor een grote diversiteit aan fruitsoorten. Zo leveren wij bijvoorbeeld sinaasappels, mandarijnen, grapefruits, bananen, avocado’s en mango’s. Wij kopen het fruit direct bij de tuinder en niet bij een losse vers fruitexporteur, zodat wij de prijzen laag kunnen houden en de kwaliteit hoog. Op het moment dat het fruit in het land van herkomst wordt geladen voor verscheping, is er al een controle overheen gegaan. Na aankomst in Nederland wordt het verse fruit nog eens grondig gecontroleerd op pesticiden, zodat het product ook echt zo lekker en gezond is als u verwacht.

Groen is het nieuwe geel

Het is gebruikelijk als vers fruitleverancier om bananen nog groen en dus onrijp te importeren. Wij kunnen u de bananen in deze staat leveren. De verantwoordelijkheid voor de rijping ligt dan bij u. Maar het is ook mogelijk om de bananen te laten rijpen via Erex International. Na aankomst in Nederland wordt het verse fruit dan direct doorgestuurd naar de plaats van rijping, om vervolgens geel en wel op uw locatie te arriveren.

Neem vandaag nog contact op met vers fruitleverancier Erex International voor een snelle levering van topkwaliteit vers fruit. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0180 72 69 40 of een bericht te sturen via het contactformulier. Wij hopen u gauw te verwelkomen als klant.