Uw betrouwbare fruitleverancier

Erex International is een fruitleverancier gevestigd in Barendrecht. Vanuit onze loodsen zijn wij de aangewezen leverancier van fruit in heel Nederland én Europa. Wij voorzien bedrijven en tussenhandelaren van allerlei soorten vers fruit in grote hoeveelheden, eventueel gerijpt. Met 22 jaar ervaring als fruitleverancier kunnen wij u verzekeren van professionaliteit en kwaliteit.

Vers van de pers

Wij verkrijgen ons fruit direct bij de tuinderij. Zo houden wij zicht op de kweek en daarmee de kwaliteit. Voordat het fruit in het land van herkomst wordt geladen voor verscheping, wordt het product bovendien ter plekke gekeurd. Wij ontvangen dus al exclusief het beste fruit. Eenmaal in Nederland wordt de bulk ook gecontroleerd, en wel op pesticides. Hiervoor gelden namelijk in ieder land weer andere eisen. Wanneer het fruit binnen de norm valt, wordt een kwaliteitsrapport uitgebracht dat voor de klant in te zien is. Zo weet u zeker dat u met de beste kwaliteit van doen hebt.

Voor de verscheping werken wij met de snelste shipping lines. Dat betekent dat u uw vracht al heel snel in uw magazijn ontvangt. Rekening houdende met levering en rijping ontvangt u uw bananen idealiter al binnen 2 weken. Wij zijn daarmee als fruitleverancier bijzonder snel.

Mooi geel is niet lelijk

Wij leveren onze bananen in principe onrijp. Deze zijn dan knalgroen. Indien gewenst worden de bananen gerijpt, zodat u ze eetrijp en dus geel ontvangt. Het rijpen wordt uitgevoerd door een externe partij, in opdracht van Erex International.

Korte lijnen

Wij onderscheiden ons van andere fruitleveranciers door ons directe contact met de teler. Wij kunnen u daarom de goede kwaliteit garanderen die wij zo graag leveren. Wat ook typerend is voor ons in vergelijking met een doorsnee groente- en fruitleverancier is de continuïteit die wij nastreven. Wij leveren u precies wat u wenst op zeer reguliere basis. Door ons eerder genoemde directe contact met de tuinderijen ontvangen wij niet zomaar onverwachte maten of soorten.

Wilt u met ons in zee of hebt u nog vragen over ons aanbod? Wij zijn als leverancier in fruit 24/7 bereikbaar. U kunt ons bellen op 085-…. Ook is het mogelijk ons een bericht te sturen met het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over ons assortiment en de mogelijkheden.