Expert in fruitimport

Erex International is een fruitleverancier en -groothandel gespecialiseerd in fruitimport rechtstreeks van de bron. Bij het importeren van fruit vinden wij het namelijk belangrijk om te weten waar het product precies wordt geteeld en in welke omstandigheden. Wij importeren en leveren vers fruit aan tussenhandelaren die het fruit laten importeren door ons. Wij leveren als importeur van fruit topkwaliteit en laten u niet lang wachten op uw bestelling.

Goede speler in fruitimport

Erex International is een grote speler in Nederland en de rest van Europa. Een voordeel van ons directe contact met de tuinder is dat wij onze bestellingen zeer specifiek kunnen plaatsen. Het wordt verpakt precies zoals verzocht, van het gewenste formaat en in de gewenste hoeveelheid. Ook zijn de leveringen op deze manier goed aangepast aan de marktvraag. Hierdoor ontvangen wij als fruitimporteur geen onverwachte maten of soorten en blijven wij dus niet met overschotten zitten – dit maakt dat wij de prijzen zeer gunstig kunnen houden.

Betrouwbaar en veilig

Wij rekenen onszelf tot de betere fruitimporteurs in Nederland. U kunt erop vertrouwen dat wij ons voor de volle 100% inzetten om te voldoen aan uw verwachtingen. Doordat wij gebruik maken van de snelste importroutes kunnen wij een snelle levering garanderen. Dit maakt het invoeren van fruit via Erex International een betrouwbare en veilige keuze.

Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of hebt u vragen over ons assortiment en de procedure? U kunt ons gerust bellen op 0180 72 69 40. Ook kunt u ons een bericht te sturen via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.