Uw betrouwbare internationale fruitgroothandel

Erex International is een fruitgroothandel in Barendrecht. Wij voorzien heel Nederland én Europa van vers fruit. Wij leveren allerlei soorten en garanderen altijd de beste kwaliteit. Erex International is de fruitgroothandel waar u van op aan kunt.

Excellente kwaliteit

Wanneer u grote hoeveelheden fruit nodig hebt, kunt u dit doen via een algemene AGF-groothandel, maar het is wijs uw producten te kopen bij een speciale groothandel in fruit. Wij staan in direct contact met de telers en hebben dus goed inzicht in de kwaliteit. Door onze jare lange ervaring in de sector kunt u bovendien rekenen op deskundige service en adviezen. Wij weten wat wij verkopen, leveren altijd kwaliteit en doen ons best om van u een tevreden klant te maken.

Wij importeren ons verse fruit in containers en kunnen u dus enorme hoeveelheden tegelijk leveren. In het geval van bananen krijgen wij deze groen binnen; deze kunt u als zodanig krijgen, maar wij kunnen ze ook voor u laten rijpen. Dit is gebruikelijk voor een groothandel in groente en fruit. Na bestelling volgt een efficiënt leveringsproces. 

Een ruim assortiment

Wij leveren allerlei soorten fruit. Omdat wij direct bij de tuinder bestellen, kunnen wij nagenoeg altijd voldoen aan uw wensen wat betreft soort en maat. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor de volgende fruitsoorten:

  • Sinaasappels;
  • Mandarijnen;
  • Grapefruits;
  • Avocado’s;
  • Ananas;
  • Mango’s.

Twijfel niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling bij fruitgroothandel Erex International. Wij zorgen voor snelle levering en goede kwaliteit. Voor het plaatsen van een bestelling of wanneer u vragen heeft over ons aanbod kunt ons bellen op 0180 72 69 40. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hopen van u te horen.