Deskundig in fruitexport

Erex International is met 22 jaar ervaring dé partij voor fruitexport in heel Nederland en de rest van Europa. Wij staan garant voor een superieure kwaliteit en bieden het verse fruit aan voor een gunstige prijs. Erex is uw betrouwbare fruitexporteur.

Expert in fruit exporteren

Fruit is een heel belangrijk ingrediënt voor een gezonde leefstijl. Erex International is een ervaren exporteur van fruit en levert producten van topkwaliteit in heel Nederland en Europa. Dagelijks bevoorraden wij via tussenpersonen tientallen winkels en bedrijven met het lekkerste verse fruit. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste producten aan de juiste partij – wij onderzoeken uw bedrijf en de mogelijkheden, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Om u het vertrouwen te geven dat wij als fruitexporteurs leveren wat wij beloven, doen wij zoals gezegd onderzoek naar uw bedrijf en de omstandigheden. Het is namelijk belangrijk dat wij onze producten in de juiste staat leveren en dat is nu eenmaal afhankelijk van allerlei exportomstandigheden. Zo kunnen wij garanderen dat u ontvangt wat u bij ons bestelt.

Directe import, lage kosten

Wij importeren ons verse fruit direct bij de teler. Dit heeft allerlei voordelen. Omdat er geen sprake is van een tussenpersoon, kunnen wij de kosten laag houden. Dat is gunstig voor alle partijen. Ook is het gemakkelijker om inzicht te houden in de kwaliteit van de producten. Wij weten waar het fruit vandaan komt en in welke omstandigheden het wordt verbouwd – dat is namelijk van grote invloed op de kwaliteit van de oogst en dus ook de fruitexport.

Grondig en transparant

Wij zorgen dat u fruit ontvangt van de beste kwaliteit, zoals het in de export van groente en fruit hoort.. De eerste stap om dit te bereiken is de controle die wordt uitgevoerd voordat de bestelling wordt verscheept vanuit het land van herkomst. Aldaar wordt gecontroleerd op giftige bestrijdingsmiddelen en eventuele andere risico’s. Na aankomst in Nederland wordt de vracht vervolgens gecheckt in het lab, dit keer op pesticiden en volgens de strengere eisen die hier in Nederland worden gehanteerd. Deze controle wordt uitgevoerd bij alle exporteurs van groente en fruit. Van deze controle wordt een rapport uitgebracht, wat is in te zien door iedere klant. Wij stellen ons als exporteurs van fruit graag zo open op, omdat betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Bij Erex International bent u verzekerd van voorspoedige en betrouwbare fruitexport. Wilt u direct gebruik maken van ons fruitexport? U bereikt ons door te bellen naar 0180 72 69 40 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Met plezier staan wij u te woord – wij hebben nu eenmaal een passie voor het exporteren van fruit.